Massage magic

Binnen Club yoga vind je MASSAGE MAGIC. Een knus ingerichte massageruimte waar je terecht kunt voor unieke massages van Monique en Lovely. Unieke ayurvedische én Indonesische massages, ontspanningsmassage, kinder-, mama- & zwangerschapsmassage.

Massages bij Lovely

Pitjit betekent in het Indonesisch massage. Indonesische ontspanningsmassage is een massage met veel dieptewerking en onderscheid zich van de Westerse ontspanningsmassage in stevigheid en tempo. Pitjit is wat steviger.

Met behulp van kruidige oliën worden de spieren in diepe, ritmische, vloeiende bewegingen gemasseerd om zo tot optimale ontspanning te komen.

Je hebt de keuze uit 60 of 90 minuten. € 60 of € 80.

Pitjit betekent in het Indonesisch massage.
Belakang betekent rug.

In deze stevige massage worden zowel rug, als nek en schouders gemasseerd. Ook de armen komen aan bod.
Met behulp van kruidige oliën worden de spieren in diepe, ritmische, vloeiende bewegingen gemasseerd om zo tot optimale ontspanning te komen.

60 minuten = € 60

Indonesisch energetisch werk. Geschikt voor zowel fysieke, als emotionele of mentale klachten. Pitjit tenaga dalam betekent letterlijk innerlijke kracht massage. Deze behandeling is erop gericht om je weer in je kracht te zetten, weer in verbinding met jezelf, en om de energie op alle fronten weer goed te laten doorstomen. Pitjit tenaga dalam gaat ervan uit dat alles energie is daarom te transformeren is. In de behandeling werken we daarom aan het verwijderen van blokkades. Dit kunnen fysieke blokkades zijn, maar ook mentale of emotionele blokkades. Pitjit tenaga dalam is een combinatie van energiewerk en body work. Er wordt gewerkt met drukpunten langs de meridianen (voornamelijk urineblaas -en galblaasmeridianen), handoplegging, en het balanceren van de chakra’s (de energie centra langs de wervelkolom).
Deze massage ontvang je met kleding aan, het is fijn om makkelijke, niet-synthetische kleding te dragen.
120 minuten = € 100

In deze ontspannende massage wordt gewerkt met warme, vers gemaakte, heerlijk geurende kruidenstempels. Katoenen buideltjes gevuld met diverse kruiden. De geneeskrachtige kruiden worden gekozen en afgestemd op waar jij persoonlijk graag de focus op wilt leggen. Bijvoorbeeld meer ontspanning, of het behandelen van lichamelijke klachten, of mentale rust, etc.
Dit wordt overlegd in een (gratis) telefonisch intakegesprek vooraf.

De massage verbetert je bloedcirculatie en zet celprocessen in werking, door de warmte van de stempels verwijden je bloedvaten, waardoor je organen beter hun werk kunnen doen.
De warme kruidenstempels hebben een diepe doorwerking en zijn een weldaad voor lichaam en geest. Een zeer geschikte massage bij stress of vermoeidheid.
90 minuten = € 80

"Aandacht voor jezelf "

Massages bij Monique

Heb je last van spanning en stress? Pijnlijke schouders en nek, spanningshoofdpijn of buikpijn? Stap even uit de drukte en hectiek met deze massage. Laad jezelf op en voel de rust terugkeren in je lichaam en hoofd. Naast je spieren en bindweefsel wordt ook de huid, bloedsomloop en het lymfevatenstelsel tijdens deze behandeling extra gestimuleerd en is daardoor vochtafdrijvend, het verbetert de stofwisseling, laat verkrampte spieren diep ontspannen en voert afvalstoffen af.
De massage geeft je een instant geluksgevoel door het vrijkomen van oxytocine en endorfines en is zeer helend.

60 minuten = € 60

Dit is een massage als geen ander, je ontvangt een diepe en zeer effectieve massage met biologische olie en ayurvedisch poeder, gecombineerd met yogastretches. De massage haalt knopen, blokkades en stijfheid uit de spieren en bindweefsel. De speciale ayurvedische kruidenolie en medicinale poeder zijn zeer reinigend en helend voor lichaam en geest (en daarom niet geschikt bij zwangerschap en lactatie). Deze unieke massage uit India lost mentale en emotionele blokkades op, verbetert je lichaamshouding, ademhalingspatroon en energielevels. Soms mogen blokkades waarvan je je niet eens bewust bent omhoog komen en vanzelf oplossen. Je komt als herboren na de massage weer buiten, compleet ontspannen en relaxed. De massage vindt plaats op een grote dikke massagemat.
90 minuten = € 80

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Een bijzondere tijd waarin je kindje groeit en jij je klaar maakt voor de komst van je baby. In een relatief korte periode verandert er veel in je lichaam. Je buik groeit, je gewicht neemt toe, je houding verandert en dit vraagt het nodige van je lijf. Tegelijkertijd kunnen vermoeidheid, slapeloosheid en hormonale veranderingen je emotioneel uit balans brengen. Een zwangerschapsmassage kan bij deze veranderingen en ongemakken fysiek en gevoelsmatig ondersteunend zijn. De massage wordt volledig op jou afgestemd, wat heb je nodig?
Stap uit de drukte van de dag en neem de tijd voor jezelf en om aan je kindje in je buik toe te komen. De massage werkt zo ook positief door op je kindje. Dankzij de speciale zwangerschapsmassagetafel met uitsparingen voor buik en borsten, kun je weer even comfortabel op je buik liggen! Wil je liever gemasseerd worden terwijl je op je zij ligt, dan kan dat ook. Het werkt kalmerend, pijn bestrijdend, herstellend, ontspannend en geeft je een geluksgevoel mee naar huis.

60-75 minuten = € 60

Als je onlangs bevallen bent komt er veel op je af. Met je prachtige baby in je armen ziet je leven er ineens heel anders uit. Je zorg en aandacht gaat natuurlijk volledig naar je kleintje. Je dagen zijn gevuld en echt momentjes voor jezelf zijn er vaak maar weinig of kort. Je lijf is anders, je baby is uit je buik en je lijf voelt misschien niet meer zoals je gewend was.
Gun jezelf juist in deze periode een moment om tot jezelf te komen en je lichaam te laten herstellen van alles wat het doorstaan heeft. Tijdens de massage is er extra aandacht voor de nek, schouders, rug en bekken. De massage vermindert stress en spanning en is zeer helend. Na de massage kan je lijf beter zuurstof en voedingsstoffen opnemen en werkt daardoor ook nog een tijdje door.
De massage mag gegeven worden na de nacontrole van je verloskundige (vaak 6 weken na de geboorte van je kindje tot +/- 4 maanden? Zolang jij er behoefte aan hebt.

60-75 minuten = € 60

Slaapt je kind soms slecht, of heeft het buik- of hoofdpijn? Voor elk kind kan een massage enorm helend zijn, zeker in deze tijd vol prikkels. Aanraking is één van de eerste levensbehoeftes en is daardoor is massage ideaal in te zetten voor meer ontspanning, rust en vertrouwen.

Eerst maken we kennis met elkaar (nadat ik ook met jou als ouder al gesproken heb) en hoor ik waar behoefte aan is. Vervolgens leg ik duidelijk uit wat ik ga doen en hoe alles werkt, want om te kunnen ontspannen is het belangrijk dat je kind zich volledig op zijn/haar gemak voelt.

De massage wordt afgestemd op jouw kind.

Het is prima als je erbij wilt blijven, ook kun je een kopje thee drinken op onze heerlijke bank.

De voordelen van een kindermassage zijn:
– Beter contact met het lichaam en zichzelf
– Prikkels en spanning loslaten
– Beter in contact met het gevoel
– Diepere slaap
– Veilig kunnen zijn bij zichzelf
– Concentratie neemt toe

Een kindermassage kan per stuk geboekt worden maar er is ook een Relax-pakket!
Een relax-pakket van 6 massages kost €300. (De 6e massage is dan gratis.)
Tijdens elke massage ontvangt het kind tevens een techniek (tool) waarmee hij/zij zichzelf ook thuis kan laten ontspannen.

45-60 minuten = € 60

Plan een afspraak

Wanneer je verhindert bent horen we dat graag zo snel mogelijk. Annuleren en verplaatsen kan tot 4 uur van te voren kosteloos. Bij annulering binnen 4 uur van te voren, moeten we 50% in rekening brengen, binnen 1 uur en bij het vergeten van de afspraak 100%.

Massage magic cadeaubon

Wij hebben cadeaubonnen. Wat is er fijner dan om een massage cadeau te geven of zelf te krijgen? Neem contact op met de gewenste masseur.

Monique van Dijk: mail op moniquecvandijk@gmail.com of bel 0566-247900.
Lovely Uhlenbeek: mail thereturntopeace9@gmail.com of bel 06-14337570.