Massage Magic

Aandacht voor jezelf

Binnen Club yoga vind je MASSAGE MAGIC

Een fijne en warm ingerichte massagesalon waar je terecht kunt voor:

. Ontspanningsmassage

. Ayurvedische yogamassage

. Deep tissue massage

. Zwangerschaps & Mama massage

Onze masseurs werken intuïtief en energetisch, zij zullen afhankelijk van jouw wensen en wat zij tijdens de massage tegenkomen hun behandeling verder op jou afstemmen.

Ayurvedische Yogamassage

Dit is een massage als geen ander, je ontvangt een diepe en zeer effectieve massage met biologische olie en ayurvedisch poeder, gecombineerd met yogastretches. De massage haalt knopen, blokkades en stijfheid uit de spieren en bindweefsel. De speciale ayurvedische kruidenolie en medicinale poeders zijn zeer reinigend en helend voor lichaam en geest (en daarom niet geschikt bij zwangerschap en lactatie). Deze unieke massage uit India lost mentale en emotionele blokkades op, verbetert je lichaamshouding, ademhalingspatroon en energielevels. Je komt als herboren na de massage weer buiten, compleet ontspannen en relaxed. De massage vindt plaats op een grote dikke massagemat en wordt uitsluitend verzorgd door Monique.


Ontspanningsmassage

Heb je last van gespannen schouders en nek, spanningshoofdpijn of buikpijn van stress? Stap even uit de drukte en hectiek van de week met deze massage. Laad jezelf op en voel de rust terugkeren in je lichaam en hoofd. Naast je spieren en bindweefsel wordt ook de huid, bloedsomloop en het lymfevatenstelsel tijdens deze behandeling extra gestimuleerd en is daardoor vochtafdrijvend, het verbetert de stofwisseling, laat verkrampte spieren diep ontspannen en voert afvalstoffen af.
De massage geeft je een instant geluksgevoel door het vrijkomen van oxytocine en endorfines, vermindert stress en is zeer helend.
Onze masseurs werken intuïtief en energetisch, zij zullen afhankelijk van jouw wensen en wat zij tijdens de massage tegenkomen hun behandeling verder op jou afstemmen.


Deep Tissuemassage

Een deep tissue massage richt zich niet per se op de spieren, maar vooral op het bindweefsel rondom je spieren. Bindweefsel vormt zich continu - zit je bijvoorbeeld lange tijd in een verkeerde houding, dan zorgt het bindweefsel dat zich tussen je spieren vormt ervoor dat je nog 'vaster' in die verkeerde houding zit. Het loont daarom dit bindweefsel met een deep tissue massage los te masseren, zodat er weer ruimte ontstaat en je spieren soepeler voelen. Zeker mensen die een hele dag achter een computer zitten, zijn gebaat bij een deep tissue massage. De massage helpt tevens tegen huidveroudering. De masseur maakt met de vingers, duimen, (zachte) vuisten of de onderarm en elleboog langzame, maar krachtige en diepe bewegingen. Je zult merken dat sommige plekken heel gevoelig zijn of zelfs pijn doen, waardoor je verstart of je spieren aanspant. De masseur zal dan net zolang doorgaan, totdat alles loszit en je heerlijk ontspannen bent. Deze massage wordt uitsluitend verzorgd door Chantal.

Mama massage

Als je onlangs bevallen bent komt er veel op je af. Met je prachtige baby in je armen ziet je leven er ineens heel anders uit. Je zorg en aandacht gaat natuurlijk volledig naar je kleintje. Je dagen zijn gevuld en echt momentjes voor jezelf zijn er vaak maar weinig of kort. Je lijf is anders, je baby is uit je buik en je lijf voelt misschien niet meer zoals je gewend was.
Gun jezelf juist in deze periode een moment om tot jezelf te komen en je lichaam te laten herstellen van alles wat het doorstaan heeft. Tijdens de massage is er extra aandacht voor de nek, schouders, rug en bekken. Ervaar een instant geluksgevoel door het vrijkomen van oxytocine en endorfines, het vermindert stress en is zeer helend. Na de massage kan je lijf beter zuurstof en voedingsstoffen opnemen en werkt daardoor nog een tijdje door.
De massage mag gegeven worden na de nacontrole van je verloskundige (vaak 6 weken na de geboorte van je kindje tot +/- 3/4 maanden).


Zwangerschapsmassage (Vanaf 14 weken)

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Een bijzondere tijd waarin je kindje groeit en jij je klaar maakt voor de komst van je baby. In een relatief korte periode verandert er veel in je lichaam. Je buik groeit, je gewicht neemt toe, je houding verandert en dit vraagt het nodige van je lijf. Tegelijkertijd kunnen vermoeidheid, slapeloosheid en hormonale veranderingen je emotioneel uit balans brengen. Een zwangerschapsmassage kan bij deze veranderingen en ongemakken fysiek en gevoelsmatig ondersteunend zijn. De massage wordt volledig op jou afgestemd, wat heb je nodig?
Stap uit de drukte van de dag en neem de tijd voor jezelf en om aan je kindje in je buik toe te komen. De massage werkt zo ook positief door op je kindje. Dankzij de speciale zwangerschapsmassagetafel met uitsparingen voor buik en borsten, kun je weer even comfortabel op je buik liggen! Wil je liever gemasseerd worden terwijl je op je zij ligt, dan kan dat ook. Het werkt kalmerend, pijn bestrijdend, herstellend, ontspannend en geeft je een geluksgevoel mee naar huis.

Tarieven

Ayurvedische yogamassage = 90 minuten = 75 euro.
Deep Tissue Massage = 60 minuten = 65 euro.
Ontspanningsmassage = 60 minuten = 55 euro
Mama/Zwangerschap massage = 60 á 75 minuten = 55 euro
Inclusief kruidenthee en wat lekkers achteraf.


Betaling

Betaling contant aub te voldoen ter plekke. (Pinnen is niet mogelijk)

Acties

Kom je voor een mama massage nadat je al eens een zwangerschapsmassage hebt ontvangen? Dan ontvang je € 5 korting.

Dit is MASSAGE MAGIC! V.l.n.r: Monique van Dijk, Chantal Polet, Malou Pander.

Massage inplannen & Contact

Een afspraak maken met Massage Magic kan door hieronder het contactformulier in te vullen,
of bel, wanneer het op korte termijn is, Monique 06-15462727 of Chantal 06-58906159.

Openingtijden
Monique afwezig op dinsdag.
Chantal afwezig op vrijdag.
Malou heeft zwangerschapsverlof.
Weekend op aanvraag.

Contact formulier

Geef hieronder je gegevens door voor het maken van een afspraak.

Voor- en achternaam
E-mail
Telefoonnummer
Klachten en/of blessures & voorkeuren
Wanneer je verhindert bent horen we dat graag zo snel mogelijk.
Annuleren en verplaatsen kan tot 4 uur van te voren kosteloos. Bij annulering binnen 4 uur van te voren, moeten we 50% in rekening brengen, binnen 1 uur en bij het vergeten van de afspraak 100%.